Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Benieuwd welke abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn? Maak gebruik van onze gratis controle van de postcode en haal snel internet in huis.

Internetabonnementen vergelijken

Hoe weet je zeker dat je het betere internet abonnement afsluit?

Denk goed na waar je wensen en behoeften liggen. Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

 • Maak je veel gebruik van internet of juist niet?
 • En waar gebruik je internet voor? Is dat alleen voor af en toe een mailtje en wat surfen?
 • Of wil je ook muziek en films streamen?
 • Doet iemand binnen de huishouding aan online gaming?
 • Ga je met veel personen tegelijk op het internet?

In het laatste situatie kun je het slimste kiezen voor glasvezel internet.

Hoe kies je het internetcontract wat het goedkopere aansluit op je voorkeuren? Als eerste is het belangrijk om te beslissen wat je allemaal op het internet wilt gaan doen. Surf je zo nu en dan wat rond en check je verder alleen maar je mail? Dan kun je prima uit de voeten met een goedkoper abonnement, zoals ADSL of mogelijkerwijs een kabelverbinding.

Ben je veel online? Speel je games en/of stream je veel muziek, films en series? Dan is het wellicht beter om een abonnement te kiezen met een hoge internetsnelheid, zoals glasvezel internet. Door duidelijk voor ogen te hebben waar je het internet voor gaat gebruiken, weet je zeker dat je een abonnement afsluit dat bij je past.

Wat het goedkopere internet contract is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg beslissend om te zeggen welk internet abonnement het betere bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet abonnement het voordeligste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet abonnement te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke telecomaanbieder het betere internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene aanbieder voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Iedereen doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. Men uploadt filmpjes op YouTube en maakt gebruik van Social media.

Het voordeel van internet bekijken en vergelijken op jouw postcode is dat u direct weet wat de echte internetsnelheid wordt op uw locatie en welke technieken er op uw locatie beschikbaar zijn.

Uiteraard respecteren wij jouw privacy, die van jou ingevulde postcode en huisnummer worden niet opgeslagen voor in een later stadium gebruik.

Waar moet ik op letten met het vergelijken van internet?

Zelf internet vergelijken is een stuk eenvoudiger via onze website. Wij hebben een zo uitgebreid mogelijke lijst met specificaties verzameld waarmee u alle abonnementen van alle grote internetaanbieders in Nederland easy en onafhankelijk kunt vergelijken. Denk hierbij aan:

 • Abonnementskosten
 • Te verwachten internetsnelheid
 • Aantal tv-zenders
 • Administratiekosten
 • Installatiegarantie
 • Begin Gemist of Discovery HD
 • En nog veel meer..

De meest interessante kenmerken om internetabonnementen te vergelijken hebben wij hieronder verder uitgelegd.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetaanbieders vergelijken

Heb jij alleen internet nodig? Op onze site kun je simpel & easy internet vergelijken. Door middel van een simpele postcodecheck kom je er spoorslags achter welke providers er op je adres beschikbaar zijn. Een vergelijking maak je op internetsnelheid en maandelijkse kosten. Zo kies je binnen drie minuten het juiste internetpakket dat bij je geval past.

Het is ons doel om voor zowel particulieren als ondernemers de goedkoopste internet mogelijkheden te vinden. Wij voeren onze internet vergelijkingen dan ook breed uit, zodat echt alle eigenschappen worden vergeleken met elkaar. Door te kiezen voor de laagste tarieven kan er jaarlijks zeker een mooi bedrag worden bespaard. Heb je via ons het voordeligste internet kunnen vinden bij een telecomprovider? Dan kun je zeker spoorslags bij deze aanbieder je overstap aanvragen. Verreweg de meeste internetaanbieders bieden je de optie om de overstap door hen te laten regelen, zodat je zelf inderdaad nergens omkijken naar hebt. Zo kun je altijd makkelijk en efficiënt van de laagste prijzen voor internet gaan genieten.

Internet, TV en Vast Bellen in een voordelig Alles in 1 pakket. Maar dat is nog lang niet alles. Jij bepaalt de inhoud van uw eigen 3 in een pakket.

Vind hier alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van BUDGET. Overstappen van aanbieder is echt een makkie.

Caiway levert betrouwbare internetverbindingen via ADSL. Met internet tot 1000 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit.

Razendsnel en betrouwbaar KPN Internet voor thuis. Snel internet tot 1000 Mbit/s. Snel genoeg voor internetten, e-mail en streamen.

Altijd verbonden met Ziggo. Met Internet, Televisie en Bellen beleef je in huis en onderweg het goedkooste van tv en web.

Teveel afdragen voor Internet, TV en Bellen? Bij Online.nl krijg je meer voor minder! altijd de uiterste Internet snelheid, meer televisie en voordelig bellen.

Is Freedom Internet alles-in-1 voor jou wel de beste en voordeligste keus? Vergelijken loont! Onze Internet en TV Vergelijker is gratis, werkt eenvoudig en is 100% onafhankelijk.

Dit is DELTA. Al meer dan 20 jaar een moderne en betrouwbare aanbieder voor internet, televisie, vaste telefonie en mobiel.

De hoogste snelheid van gangbaar DSL internet ligt in de meeste gevallen rond de 100 Mbit/s, terwijl Glasvezel internet kan oplopen tot wel 1000 Mbit/s.

NLZIET is een online platform voor live weergave en het on demand terug- of vooruitkijken van uitzendingen van Talpa TV, RTL Nederland en de Nederlandse Publieke Omroep

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Er is een groei te zien bij de verkoop van losse internet abonnementen. diverse iedereen samen inmiddels hun voordelige internet contract met een tv on demand dienst zoals Netflix, Videoland of Programma Gemist. Onze internet vergelijker wordt verschillende gebruikt door iedereen die uitsluitend aan het rondkijken zijn naar een internet abonnement.