Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt natuurlijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer vroeg internet aan, enkele tv-zenders en de te kiezen van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één abonnement – ernaast wel een triple play, 3 in 1, all-in one genoemd – dan is het wel van betekenis om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom pakket voor bij u thuis. U weet een ding absoluut zeker als u aan gaat voor budget: uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget stroom en gas product. Daarmee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als Nederlander van kunt profiteren. En dat willen ze ook doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Maar er is meer dan het Budget Thuis internet, want in het pakket zit ernaast Buget TV. Dit is ook goed geregeld bij deze provider. U ontvangt meer dan 100 zenders, waarvan een aantal in HD kwaliteit. Is dit voor u nog niet genoeg? Dan heeft u volop keuze uit meerdere zenderpakketten. Denk vooraf wel even na wat u echt nodig heeft. Want als u ook Disney+ heeft dan zijn alle extra pakketten ook niet nodig. Maar er is keuzemogelijkheid uit bijvoorbeeld FOX Sports en Videoland als optionele pakketten bij uw TV abonnement.

Budget TV pakket

Even iets extra’s over het Budget Thuis TV pakket. Bij Budget Thuis bieden ze u eigenlijk dezelfde mogelijkheden als bij KPN. Dat betekent dat u interactieve TV heeft bij uw abonnement. U kunt jouw favoriete series kijken op een groot scherm, en u kunt de apps bedienen via jouw afstandsbediening. U kunt dus daarnaast Youtube, Buienradar en NOS sport via die van jou TV kijken.

Vindt u het toch nog tekort? Dan kunt u 24/7 nog aangeven voor het PlusPakket, het Budget Thuis TV Plus pakket. Hierin zitten nogmaals 30 extra TV-zenders, maar ernaast 20 te hoog films per maand, 500 uur aan series en u kunt tot 10 dagen terug TV programma’s kijken via Programma Gemist. Maar er zijn nog meer zenderpakketten beschikbaar zoals het Kids Pakket, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports of Film1. Er is echt voor diegene wat!

Kiest u voor Buget Thuis? Dan verdient u voor interactieve TV de eerste TV-ontvanger (ook wel settopbox genoemd) van hen. Heeft u meerdere malen TV’s dan heeft u 2 keer of vaker ontvangers nodig. Per ontvanger betaalt u een klein geldbedrag extra per maand.

Budget Thuis abonnement wijzigen

Bent u klant bij Budget Thuis en wilt u als je wilt die van jou snelheid wijzigen of iets anders in jouw pakket? immers nog een extra TV-zender pakket? Dat is heel gemakkelijk. U kunt dit allemaal rechtstreeks doorgeven via Mijn Budget. U komt dan in een inlog omgeving waar u een detailoverzicht vindt van uw huidige abonnement en gelijk aanpassingen kunt doorgeven. bij ons kunt u daarnaast terecht voor die van jou vragen rondom Budget Thuis Alles in 1 verhuizen.

Budget Thuis aansluiten is heel eenvoudig. U ontvangt na het kopen een volledig pakket met alles wat u nodig heeft. U kunt alles vervolgens zelf aansluiten door gebruik te maken van de duidelijke handleiding. De enige exceptie is als u al een glasvezelaansluiting heeft en nu weer kiest voor glasvezel bij Buget Thuis. In die situatie is installatie door de Budget-installateur verplicht. In dit situatie doet BudetThuis het kosteloos voor u. Als u een koperaansluiting heeft dan kunt u het gewoon zelf doen. Mocht u uiteindelijk liever een installateur / installatiegarantie langs willen laten komen, dan kan dat ook. BudgetThuis helpt u graag. Maar rekent dan wel eenmalig een bedrag.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.