Delta

Wil je weten of Delta internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Consumenten die kiezen voor het alles-in-1 pakket van Delta genieten van vroeg internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. daarnaast kan er televisie op 2 keer of vaker schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen gratis telefoneren met nieuwe Delta klanten. Wat door verschillende als groot interesse wordt ervaren is de opzegtermijn. Het contract is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alles in 1 pakket van Delta vergelijken en terstond overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. een snelle en trouwe internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, downloaden van bestanden of online shoppen. Wat kan bij deze provider kiezen? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Bij DELTA krijg je meer dan puur maar internetsnelheid.

  • altijd perfecte wifi – Ben je een fanatiek gamer? Stream je 2 keer of vaker films? Of heb je supersnel internet nodig voor je werk? Met het Flexpakket haal je standaard te veel snelheid in koopwoning met één druk op de knop. Hoe op tijd wil je het hebben?
  • Zonder zorgen online – Zorgeloos je kinderen laten surfen? 24/7 veilig online je bankzaken regelen? DELTA weet hoe van betekenis online veiligheid en privacy zijn. om die reden krijg je gangbaar een Veilig Internet-licentie bij je Flexpakket.
  • ideaal betrouwbaar internet – De meest goede verbinding met áltijd razendsnel internet. Met een upload eerst aan de download, wordt grote bestanden versturen een fluitje van een cent. Je afsluit zelf of je aan 150, 400 of 1000 Mbps genoeg hebt.

Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Delta

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ernaast bij de provider Delta zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt een ieder over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat over het algemeen regelmatig net zo snel. ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er natuurlijk een paar te kiezen. Wat iedereen vaak zeggen: internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. een glasvezel alles in één abonnement met bellen + op het internet te surfen en televisieis al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet van Deltaal verkrijgbaar? Welke verschillende pakketten zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. potentiele providers worden nu onmiddellijk getoond. Niets gevonden? Kijk welke functies er zijn rondom kabel en/of ADSL.

In Zeeland kent diegene DELTA. Het is dé telecomprovider en gas- en stroomleverancier van de provincie. En omdat we het goedkooste netwerk van Zeeland hebben, aangeven veel iedereen ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze contracten tegenwoordig in grote delen van nederland beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet enkel aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Uit Zeeland haal je daarnaast energie. Letterlijk met DELTA Puur Zeeuws Groen: 100% groene stroom uit Zeeland. Maar we gaan verder dan enkel het leveren van stroom en gas. DELTA biedt je de helpende hand in de energietransitie door bestellen met jou stappen te zetten naar een CO2-neutraal en duurzamer leven.

DELTA Fiber ons land is het moederbedrijf van de merken DELTA en Caiway. beide merken leveren internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. De ambitie van DELTA Fiber Nederland: zo diverse mogelijk diegene in nederland toegang geven tot snel internet. hierom leggen we elke dag, door heel nederland nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de betere netwerkapparatuur.

Zo heeft personen met een aansluiting van DELTA Fiber ons land beschikking over het snelste internet.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.