KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan ontvangt u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL een mogelijkheid te maken ontvangt u dag en nacht het maximaal haalbare qua snelheid van het streamen voor een vaste premie per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan verdient u dat ernaast automatisch, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. U ontvangt vanzelfsprekend wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Natuurlijk heb je ook hier de optie uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf nakijken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is duidelijk. Kies simpel dat wat het beste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Dat is nog niet alles, want bij Online.nl Internet TV is er ook nog een TV pakket dat in de basis al lekker helemaal is. U kunt ook rekenen op meer dan 80 zenders met digitale TV, waarbij het voor de voetballiefhebber helemaal mooi is, want FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 zijn ordinair onderdeel van jouw TV abonnement. Dat zit doorsnee bij de kosten inbegrepen. Is de doorsnee nog niet genoeg voor u? Dan is er volop optie uit te veel zenderpakketten. Heeft u deze nog nodig naast een Netflix of Videoland abonnement? Die keuzemogelijkheid is natuurlijk aan u, maar sta er even goed bij stil. Het is zonde als u maandelijks teveel gedekt voor iets wat u niet gebruikt.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is zonder twijfel al een aanbieder met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt vaker dan gemiddeld profiteren van een bellen en internet contract bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een extra korting verdient op uw abonnementskosten. Daarmee kunt u sommige tientallen euro’s besparen. soms krijgt u er nog meer bij cadeau zoals een kosteloos zenderpakket. Op het goede moment aanmelden kan dus zeker de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u 24/7 de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is direct meegenomen. daarnaast op onze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u in huis bellen en internet aangegaan als 2 losse abonnementen? En bij 2 uiteenlopende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan gangbaar en voordeliger. Als u kiest om de twee abonnementen te bestellen in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ook jouw boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima kans zijn. Dit 2 in een abonnement biedt digitale televisie en zeer snel internet samen aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat gewoon even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op uw locatie een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere abonnementen uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet, bellen en tv bij u beschikbaar? U kunt die van jou nieuwe twee in een abonnement in sommige simpele stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit allerlei extra’s. Met een eenvoudig vinkje geeft u jouw keuzes door voor misschien wel te veel tv-pakketten, interactieve televisie en te veel zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de de beste internet, bellen en tv pakketten van dit moment
  • gangbaar de mogelijkheid uit 3 zeer complete pakketten
  • daarnaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.