T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste contracten van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ernaast internet, tv en bellen. U kunt genieten van een aantal plussen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan ook mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in ons land beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u om die reden 24/7 sowieso onze postcodecheck, dan ziet u snel welke functionaliteit er op uw adres zijn. VDSL is goedkoper dan glasvezelinternet, maar ernaast minder zeer stabiel en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit allereerst ligt aan de downloadsnelheid.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, ernaast vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile in huis biedt twee types internet aan. gangbaar internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de nederlanders kan hier gebruik van maken op het huisadres. ook biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de particulieren toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, betaalbaar en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket volledig zelf samenstellen en een extra gewin bij het afsluiten van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de slimme Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere aanbieders hebben nopens draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere telecomaanbieders?

De plussen van T-Mobile thuis

Na de postcodecheck sluit je gangbaar je T-Mobile thuis internet contract af. Dit doe je met tv of zonder. Het mooie aan T-Mobile in huis is dat je abonnement maandelijks aanpasbaar is. Zo pas je gewoon in je “My T-Mobile” omgeving je abonnement aan. bij ons kun je elke maand je downloadsnelheid aanpassen en zenderpakketten aan en uit zetten. daarnaast biedt T-Mobile een aanvullende wifi service. Mocht je ontevreden zijn over je draadloos internet, dan ontvang je indien nodig een zonder kosten een wifi versterker om dit te verbeteren.

Het alles-in-1 abonnement van T-Mobile zorgt voor tientallen hd-zenders in hoge kwaliteit (HD). het internet is razendsnel, met snelheden die op kunnen lopen tot maar liefst 500 Mbps. Dankzij een speciale WIFI-Service is slecht draadloos bereik verleden tijd. een ander groot baat is de TV Anywhere app, welke het mogelijk maakt om overal televisie te kijken. Verder zijn programma’s tot wel 10 dagen terug te kijken. Ben je net te laat ingeschakeld voor een programma, dan maak je gebruik van Begin Gemist. Het alles-in-1 pakket maakt het verder mogelijk om voordelig te bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.