T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt aangeven voor een los internetabonnement, maar u kunt het ook samenvoegen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten krijgt u 24/7 toegang tot 59 tv-zenders in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van jouw tv-abonnement via smartphone of tablet. daarnaast kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. daarnaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kunt u kiezen voor een aantal uiteenlopende pakketten.

T-Mobile biedt u de te kiezen om jouw pakket zelf samen te koppels en alles zo nauwkeurig mogelijk op uw behoeften af te stemmen. Binnenkort kunt u trouwens bij Breedbandwinkel daarnaast 4G voor in huis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor op tijd mobiel internet. Handig in als je wilt buitengebieden waar het vaste internet traag is.

T-Mobile in huis biedt diverse abonnementen voor het bellen met een vaste telefoonlijn. Zij hebben een laag starttarief en je rekent af per seconde. Je voicemailberichten kun je als geluidsbestand doorsturen naar je e-mailadres. daarmee kun je je berichten beluisteren en bewaren, zonder dat je in hoeft te bellen. Je vertrouwde vaste telefoonnummer kun je gewoon houden. T-Mobile bellen legt op namelijk gratis uw nummerbehoud. Wil je zowel een internetverbinding, tv kijken als vaste telefonie? Kies dan voor een T-Mobile alles-in-1 abonnement.

Wil je een Alles in 1 pakket van T-Mobile? Dan krijg je alle vrijheid om het abonnement helemaal zelf combineren te stellen. Op die manier ben je er zeker van dat het pakket goed bij jou past en je nooit teveel betaalt. Wil je uw contract aanpassen, dan kan dat. Je geeft ordinair uw wijzingen door aan de klantenservice van T-Mobile en binnen een maand wordt je abonnement aangepast. Met een Alles in 1 pakket van T-Mobile ben je gedekt van glasvezel internet tot wel 1000 Mbit/s. De installatie lukt dag en nacht en overal in huis heb je een sterk wifi-signaal. Wat de interactie TV gaat krijg je meer dan 64 zenders, waarvan er 45 in HD zijn. Je ontvangt zonder kosten Fox Sports een Eredivisie. Kijk je favoriete programma’s op die van jou moment terug en geniet overal van je TV abonnement met TV Anywhere van T-Mobile.

 

T-Mobile alles in 1

Kies je voor een pakket van deze tenslotte zeer bekende provider bepaal jezelf de inhoud van je 3-in-1 pakket. Je bepaald zelf met welke snelheid je op het internet gaat surfen en of je een decoder neemt waarmee je kunt opnemen of pauzeren. Tevens de verscheidene themapakketten die je bij T-mobile alles in 1 kunt afnemen bepaal je helemaal zelf. De keuzemogelijkheid die je kunt makken is erg simpel en het bedrijf is tevens erg flexibel wat dat aan betreft. Je kunt bijna elk pakket zo aanpassen dat het exact bij je past.

Mobiel en in huis combineren

Net als veel andere internet providers biedt T-Mobile combinatie korting. Deze korting geldt als je ernaast gebruik maakt van T-Mobile mobiel. wanneer je mobiel en in huis gebruik maakt van T-Mobile ontvang je een leuke maandelijkse korting en vele extra’s. Bij het overstappen naar T-Mobile internet in huis is het dus altijd interessant om ernaast te kijken naar je mobiel abonnement. Welke internet pakket je wilt combineren met je mobiel keuze maakt niet uit. Op alle pakketten ontvang je de combinatie korting. Wel varieert de hoogte van de korting per mobiel abonnement. op het moment dat je een Unlimited mobiel keuze hebt is je korting hoger.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.