Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u diverse thuis abonnementen, waaronder het Youfone bellen en internet abonnement. Dit is het perfecte abonnement als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u soms wel al een heel voordelig Youfone sim only contract heeft. U kunt  bij Youfone dan daarnaast kiezen uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het twee in een abonnement (ook wel dual play genoemd) van Youfone internet, bellen en tv wordt in de onderstaande tabel verder bekeken. Ze kennen bij Youfone internet TV eigenlijk een basispakket wat u verder kunt aankleden met verschillende extra’s.

Overweegt u om te kiezen voor een Youfone twee in een pakket? Dan is het immer interessant om allereerst even te kijken naar de exacte inhoud van dit abonnement. Als u kiest voor een Youfone abonnement, dan verdient u eigenlijk een KPN kwaliteit voor een Youfone kostprijs per maand. Youfone heeft ook geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit als het gaat om internet en TV.

Het maakt bij Youfone niet uit welke snelheid er bij u leverbaar is. Als u gaat voor een DSL contract dan leveren ze alledaags de maximaal haalbare snelheid. Deze begint bij 50 Mb/s en kan oplopen tot meer dan 100 Mb/s. een prettige snelheid van het internet voor bij u thuis. Het maakt niet uit of die van jou huishouden uit een persoon bestaat of uit vaker dan gemiddeld personen. Met Youfone internet thuis kunt u rekenen op kwalitatief goed internet, zodat de oplossing op een trage verbinding klein is. Wilt u nog sneller internet? Dan is er ook Youfone glasvezel mogelijk als dit bij u in huis leverbaar is. bij ons komt u snel achter door de postcodecheck in te vullen.

Maar dat is niet alles bij het Youfone abonnement, bij het Youfone standaard abonnement zit ook een uitgebreid zenderpakket voor de televisie. U verdient ruim 40 zenders tot uw beschikking waarvan meer dan vijfentwintig in HD-kwaliteit. En voor de voetballiefhebbers is Youfone TV helemaal perfect, want u krijgt voor niks FOX Sports een in het basispakket. daarmee hoeft u geen wedstrijd te missen van de grotere clubs in Nederland.

Voordelen Youfone internet en TV

  • altijd de hoogste snelheid die mogelijk is
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Scherpe prijs.

Heeft u naast internet en bellen eigenlijk ook nog graag een vaste telefonie lijn in huis? Dan kunt u aangeven voor Youfone alles in 1 met internet tv en bellen. ook de alles in 1 vergelijkingen kunt u op hier vinden, zodat u het meest geschikte internet en tv abonnement vindt voor jouw conflict thuis.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.