Ziggo

Wil je weten welke internetabonnementen van Ziggo er op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Haarscherp beeld bij het TV kijken? Ga dan voor Ziggo 4K TV kijken. Je ziet wel vier maal scherper dan Full HD.

Ziggo biedt razendsnel internet aan, via allerhande abonnementen. Met glasvezel internet ben je gedekt van een goede verbinding, tot wel 500 Mbit/s. Maar de vraag is of je dit daadwerkelijk nodig heeft.. diverse personen kunnen wel degelijk zonder glasvezel-internet, al zijn ze hier zelf nog niet bewust van. Waarom afdragen voor iets wat je uiteindelijk niet volledig gebruikt? Ben je bang dat het wifi signaal te zwak is voor het hele huis? Schaf dan een Ziggo wifi versterker aan.

Ziggo geeft aan dat je ernaast met gemiddeld tot zwaar internet verbruik zonder glasvezel-internet kunt. Onder gemiddeld of zwaar internetverbruik vallen:

  • Mailen, Facebooken en internetpagina’s bekijken, tegelijkertijd
  • Films, series en vlogs volgen
  • Muziek en films downloaden
  • Gamen
  • vaker dan gemiddeld devices en tablets gebruiken

De uiterste snelheid van het kabelinternet van Ziggo is 400 Mbit/s. Waar de hoogste snelheid van glasvezel 500 Mbit/s bedraagt. beiden een hogere snelheid dan je waarschijnlijk zult verbruiken.

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van Ziggo? Dan wilt u altijd weten wat de inhoud is. We kunnen u gelijk verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De geboden snelheid van het streamen in alle pakketten is erg prettig, waardoor de oplossing op traag of langzaam internet erg nihil is. Het Ziggo Alles in 1 basis abonnement is een prima instap abonnement met een perfecte snelheid van het streamen voor ieder gezien. Maar u kunt altijd ook kiezen voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U verdient dan automatisch een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet puur Ziggo internet is standaard erg goed, ernaast Ziggo TV als onderdeel van het pakket is fijn compleet. Het doorsnee zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn uiteenlopende te veel zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u gegarandeerd zonder kosten terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder nieuwe alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar ernaast naar buitenlands voetbal en basketbal uit usa (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Ziggo vergelijken

Wilt u Ziggo vergelijken met de andere Alles in 1 providers? diverse bezoekers vergelijken Ziggo met KPN alles in 1. Deze twee grootste providers hebben we dan ook voor u op een rijtje gezet naast elkaar. De Ziggo vs KPN vergelijking geeft hiervan het overzicht. Maar er zijn vanzelfsprekend meer contracten waar u mee kunt vergelijken. In een paar seconde kunt u het Ziggo abonnement bekijken en vergelijken gedaan hebben. U hoeft hiervoor alleen maar die van jou postcode en huisnummer in te vullen in de postcode check en de vergelijker doet haar werk voor u. Zo ziet u onmiddellijk wat het meest geschikte Alles in 1 abonnement is op jouw adres. In de vergelijker zitten alle grote telecom bedrijven van dit moment met hun up to date prijzen en meest recente aanbiedingen. Vergelijken is nog nooit zo standaard geweest.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.