Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV

Wil je weten of Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV op jouw bedrijfsadres beschikbaar is? Doe dan gratis de postcodecheck.

Wat biedt het Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV abonnement?

In dit overzicht vind je alle specificaties van Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV die voor jou van belang kunnen zijn.

Zakelijk versus consumenten-internet kiezen

Providers beloven regelmatig prachtige snelheden. Die snelheden worden vaak wel gehaald, maar lang niet altijd. Dit heeft onder nieuwe te maken of je internet via DSL, kabel of glasvezel ontvangt, maar ook met het fenomeen ‘overboeking’. Je kan dit zien als de verkoop van tickets voor een vliegtuig: een maatschappij verkoopt het hele jaar iets meer tickets dan dat er stoelen zijn, omdat er toch ook wel boekingen worden geannuleerd of gasten niet komen opdagen. Komt een ieder wel, dan is er een probleem. Zo zit het ernaast bij de meeste internetverbindingen: de snelheid kan worden gegarandeerd, behalve als er te hoog personen tegelijkertijd gebruik van maken. In vergelijking met overvolle vliegtuigen, komen overvolle internetverbindingen wel vaak vol. Met zakelijk internet heb je een grotere capaciteit en heb je meer garantie dat je zakelijk glasvezel internet ook echt zo snel is als beloofd.

 

 

 

 

 

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV Bestellen

Wil je het Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV abonnement afsluiten? Vul dan onderstaande bestelformulier in.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Zakelijke Alles in één-abonnementen

In dit overzicht kun je achterhalen of jouw favoriete zender ook beschikbaar is als je het Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV abonnement afsluit.

Ziggo Zakelijk Internet Start en Bellen & Kabel TV Bestellen

Consumentenproducten zijn goedkoper, maar wat is nou het verschil? De providers bieden enkele extra eigenschappen die tevens bij zakelijke internetpakketten beschikbaar zijn, maar let op: de extra eigenschappen in de zakelijke pakketten zijn voor particulieren niet nodig.

En een ondernemer in het MKB heeft andere extra’s nodig dan een winkelier of een zzp’er. Vooral de aanvullende diensten voor ondernemers zoals PIN betalingen, vaste IP-adressen en/of alarmdiensten maken het grootste verschil.

Ook een goede bereikbaarheid van de helpdesk en een goede up-time zijn mede bepalend voor de keuze voor een zakelijk abonnement. Maar niet alle providers bieden een 24-uurs helpdesk, soms is dat ook compleet niet nodig. Als je dit wel cruciaal vind, zorg dan dat je dit aanvinkt in de vergelijker.